IMPACT magazine

IMPACT magazine

De eerste editie van het nieuwe IMPACT magazine is uitgebracht!

Dit is  het  resultaat  van  een  hechte  samenwerking tussen het RE-SOURCE.BIO netwerk (een initiatief ontsproten aan de UGent met brede Vlaamse partnerschappen) en de IMPACT vzw (opgericht met als doel onderzoekscommunicatie naar professionele gebruikers toe te brengen). Ook Nutricycle Vlaanderen is een trotse partner van dit netwerk.

In twee wervende edities per jaar, zal IMPACT magazine nieuwe ontwikkelingen brengen rond biogebaseerde economie en circulaire economie in de biogebaseerde sectoren. Het magazine is opgebouwd rond 6 thema’s: biomaterialen, nutriëntrecuperatie, biochemicaliën, hernieuwbare energie, afvalwater als grondstof en waardeketen beoordeling.

Nutricycle Vlaanderen heeft alvast een prominente plaats in de eerste editie met een interessant stuk over haar werking.

Wenst u dit gratis magazine voortaan te ontvangen? Klik hier om u te registreren.