Jouw project op het projectenoverzicht?

Binnen Vlaanderen zijn er reeds heel wat projecten rond nutriëntrecuperatie lopende. Door deze hoeveelheid aan projecten is het soms moeilijk om nog door de bomen het bos te zien. Eén van de taken van Nutricycle Vlaanderen is dan ook om een overzicht te bieden van alle lopende initiatieven binnen Vlaanderen. Op deze pagina bundelden we reeds een aantal relevante projecten. Aangezien dit op vandaag nog maar een fractie van het totaal aantal projecten is, wordt deze pagina de komende weken beetje bij beetje verder aangevuld. Werk jij op een project met betrekking tot nutriëntrecuperatie en wil je dit graag op onze website toonbaar maken? Vul dan dit formulier in, en mail dit door naar nutricycle.vlaanderen@ugent.be. Wij zorgen er dan voor dat jouw project ook op het overzicht terecht komt.