Ruime belangstelling voor de webinar Circulaire meststoffen en bodemverbeteraars: van innovatie naar praktijk

Op donderdag 14 januari 2021 vond de webinar ‘Circulaire meststoffen en bodemverbeteraars: van innovatie naar praktijk’ plaats.

Land- & tuinbouw in onze regio evolueert razendsnel. Zo wordt er in het kader van een circulaire economie, aandacht geschonken aan de toepassing van herwonnen minerale nutriënten zoals stikstof en fosfor, alsook het belang hierbij van de organische koolstof. Het hoofddoel van de Webinar ‘Circulaire meststoffen en bodemverbeteraars, van innovatie naar praktijk’ was de eerste resultaten van het NUTRIMAN-onderzoeksproject onder de aandacht te brengen en landbouwers te informeren over de nieuwe Europese meststoffenverordening. Op deze webinar deelden Vlaamse en Nederlandse experts hun praktijkervaring en luisterden we ook naar ervaringen. Dit gratis evenement was vooral gericht op: landbouwers, beroepsorganisaties, producentenverenigingen, coöperaties, universiteiten en onderzoeksinstituten en andere stakeholders die een link hebben met de agrovoedingssector. Met maar liefst 250 deelnemers was deze webinar een groot succes.

Deze erg interessante webinar kan hieronder integraal teruggekeken worden!