IMPACT magazine

IMPACT magazine

De 4de editie van het nieuwe IMPACT magazine is uit!

Het magazine is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen het RE-SOURCE.BIO netwerk (een initiatief binnen de UGent met brede Vlaamse partnerschappen) en de vzw IMPACT (opgericht met als doel onderzoekscommunicatie naar professionele gebruikers toe te brengen). Ook Nutricycle Vlaanderen is een trotse partner van dit netwerk.

Het IMPACT magazine presenteert nieuwe ontwikkelingen rond biogebaseerde economie en circulaire economie in de biogebaseerde sectoren. Het magazine is opgebouwd rond 6 thema’s: biomaterialen, nutriëntrecuperatie, biochemicaliën, hernieuwbare energie, afvalwater als grondstof en waardeketen beoordeling.

Je kan dit magazine gratis ontvangen in je brievenbus? Klik hier om u te registreren.