Neem jij deel aan BISC-E 2024?

VSycle First Place BISC-E 2023

De Bio-based Innovation Student Challenge Europe (BISC-E) wordt georganiseerd door de netwerken van End-of-Waste/RE-SOURCE.BIO en GREEN-CHEM, onderdeel van de Associatie UGent.

Voor BISC-E gaan studenten aan de slag met innovatie en (product)ontwikkeling in de opkomende bio-economie, door een nieuw biogebaseerd product of proces te ontwikkelen. Deze uitdaging staat open voor bachelor- en masterstudenten; doctoraatsstudenten treden op als coaches.

De studententeams pitchen hun biogebaseerde innovatie (product of proces) of idee aan een jury van experts uit industrie en wetenschap tijdens de Belgische finale. Naast de presentatie moeten de studenten ook de duurzaamheid, technische haalbaarheid en economische levensvatbaarheid van de innovatie aantonen.

Meer informatie op https://www.ugent.be/eow/en/bisc-e

BISC-E